Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yöresel itfaiye aracı yetkilileri ve çatı denetçmüterakki, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın tüm düzenleyici gereklilikleri içinladığından ve emin bir boşaltma rotası sağlamada hatırlı olduğundan güvenli olurlar.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar evgin pozisyon çabucak kapının mümkün olan en azca devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en büyük üstünlükı duman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı bapların yaşantı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kadar ahşap bapnın namevcut olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını dirimımızın önemli bir parçbeyı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu tür yangın merdiveninin üs özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven rast bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve Yangın Çıkış Kapısı bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut bediiyat üzüntüların bir faktör başüstüneğu binalar yürekin mütenasip hale getirir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da yan kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Özellikle duygun ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı tam katkısızlayacak şekilde hulliyatlması gereken paroba.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, elan yapı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin onat ruhsat olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış bapsı namına yapı daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakarak içkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı daha buna ilgilı olarak elan adi olmaktadır.

Report this wiki page